Logo & huisstijl

Laat zien wie je bent met jouw logo en huisstijl

Jouw logo en huisstijl zijn de eerste kennismaking met jouw bedrijf. Deze moet passen bij wie je bent, wat je wilt uitstralen én het moet communicatiekracht hebben richting jouw doelgroep! Maar hoe kom je daar? Voor het ontwerp van een logo maken wij graag de tijd, zonder dat de teller gelijk gaat lopen. Want zonder de juist input, kunnen wij natuurlijk niets beginnen.

In een persoonlijk gesprek inventariseren we daarom eerst wie je bent, wat je wilt vertellen, waar jouw kracht zit en hoe je dit gebruikt  in de contacten met je klant. Heb je al een logo of huisstijl en wil je deze vernieuwen, dan bekijken we natuurlijk of we deze gaan hergebruiken en of deze nog passen in de huidige tijd en kleurstellingen van nu. Vervolgens maken we 3 schetsontwerpen. Voor deze eerste drie schetsontwerpen, betaal je een vaste prijs. En zit er eentje bij die je aanspreekt? Dan gaan we deze verder uitwerken om te komen tot jouw defintieve logo.

Voor de doorvertaling naar je website, je visitekaartjes en briefpapier maken we opnieuw een offerte, zodat je weet welke meerkosten je kunt verwachten. Voor het ontwerpen van logo’s en huisstijl werk ik samen met 2BSpotted. Zij komen net als ik uit de Retail en ontwerpen niet alleen  logo’s en huisstijl, maar kunnen ook je volledige winkelformule ontwikkelen en inrichten. Met deze samenwerking kunnen wij een volledige instore en online formule ontwikkelen.