Social Media

Social Media –  geef jouw bedrijf een persoonlijk gezicht

Iedereen heeft het over Social Media en dat je er iets mee ‘moet’. Het is een makkelijk medium, snel, leuk, je kunt er je zichtbaarheid mee vergroten op internet en het speelt in op de huige trend: beleving. Het is ook bewezen dat indien je als bedrijf in staat bent om persoonlijk te communiceren via Social Media, dit je merk versterkt.

Voor grote(re)bedrijven wordt Social Media ook meer en meer een plek om customer service te verlenen. Klanten vinden het prettig om een vraag te stellen op de laagdrempelige facebook pagina van dat bedrijf. Maar dan moet je als bedrijf wél zorgen dat je een webcare team hebt, dat in staat is binnen de afgesproken tijd te reageren. Bij voorkeur binnen een uur tijdens openingstijden.

Ook zie je steeds vaker dat Social Media wordt ingezet voor het creëren van het wij-gevoel tijdens evenementen. Het delen van berichten, filmpjes en foto’s en de koppeling naar de website vergroot ook hier de relatie met de doelgroep.

Kortom, Social Media biedt voor iedereen kansen en ik denk graag mee hoe dit voor jou kan werken. Afhankelijk van waar jouw doelgroep zit, kan ik een plan voor je maken en deze ook uitvoeren. Mijss neemt je dan al het werk uit handen.