Webdesign

Webdesign – WordPress maakt het makkelijk

Veel ondernemers zijn toch (nog steeds) huiverig voor het ontwikkelen van een website en dat is onnodig. Veel gehoorde uitspraken zijn “het kost alleen maar geld, levert niets op, de ontwikkelaar van de website snapt niet wat ik wil en vermoeit me met allemaal lastige termen, mijn klanten komen niet via internet” en ga zo maar door…

Aan de andere kant… Je hebt een mooi product, je bent trots op je zaak, je biedt unieke service, je wilt het liefst blijven groeien en vindt het leuk als mensen het over je hebben. Een website is hét ideale visitekaartje én een conversiemiddel naar verkoop. Met name ondernemers die een webwinkel koppelen aan hun fysieke winkel, zien een omzetgroei en die wil je toch niet missen? En met de huidige mogelijkheden is het ook allang niet zo duur meer.

Als je Mijss vraagt jouw website te ontwikkelen, dan neem ik je al het werk uit handen. Je hoeft geen technische gesprekken te voeren met de ontwikkelaar, lever de content en bewaak de deadlines en zie erop toe dat hij conform de SEO-richtlijnen wordt opgeleverd.

Vraag vandaag nog die offerte aan en laat je verrassen door de mogelijkheden.

Tip! In de afgelopen twee jaar is het gebruik van mobiele devices (tables en smartphones) enorm gegroeid en worden deze dus ook steeds vaker gebruikt voor het zoeken op het internet. Het is dus van belang, dat áls je een website gaat ontwikkelen, je deze gelijk responsive maakt voor alle devices. Want dit is niet alleen prettig voor de klant, maar ook voor de vindbaarheid van jouwe website in de zoekmachines (SEO).