Webdesign en SEO nieuwe website Nu voor Later

Webdesign en SEO nieuwe website Nu voor Later

Webdesign, SEO en herontwerp logo

Een mooi webdesign met een afgeschermd domein voor haar vrijwilligers… dat wilde de stichting Nu voor Later met haar nieuwe website.

Persoonlijk had ik nog nooit gehoord van deze stichting, maar ik ben blij dat ik nu weet waar zij voor staat. Deze stichting helpt mensen met schizofrenie en hun naasten bij het organiseren van hun financiële huishouding, beter bekend als ‘bewindvoering’. Een mooie missie, die volledig door vrijwilligers wordt uitgedragen en uitgevoerd. Bij webdesign voor een stichting of goed doel heb je rekening te houden met een aantal aspecten. Of donateurs geld schenken aan een doel, hangt namelijk grotendeels af van het vertrouwen dat de organisatie uitstraalt. De website is als visitekaartje daarin natuurlijk heel belangrijk. We kozen voor deze website daarom voor een combinatie van vertrouwen, vriendelijkheid én professionaliteit.

Om de website ook betaalbaar te houden, kozen we voor Wordpres en een bestaand  ‘zacht’ thema, gericht op stichtingen en goede doelen. De teksten zijn allemaal herschreven door en ingericht naar SEO-eisen.

De stichting gaat een nieuwe periode in en deze website is de eerste zichtbare verandering.. En hele mooie klus voor minstens zo’n mooi doel.