all ← prev

Webdesign onlinetrouwring.nl

Webdesign onlinetrouwring.nl

Mijss Communicatie ontwerpt website in WordPress voor De Gunst Juwelier: webdesign en zoekmachineoptimalisatie.

In de sieradenbranche, waren de online mogelijkheden allang ontdekt. Er zijn veel webshops met de mogelijkheden om sieraden te bestellen of onderdelen om zelf sieraden te maken. Het bestellen van de nieuwe moderne bedels zoals trollbeads of Pandora maken dan ook ruimschoots gebruik van dit nieuwe verkoopkanaal. Maar in het afgelopen jaar is daar een nieuwe mogelijkheid bijgekomen: het zelf ontwerpen van trouwringen.

Het merk dat het meest voorop loopt in deze ontwikkeling is Acredo, het grootste Duitse trouwringenatelier. Via een online trouwringconfigurator, kunnen klanten zelf hun unieke trouwring samenstellen. Alles is mogelijk: het bepalen van het materiaal, de inzet van diamanten tot de dikte van de ring. Na het samenstellen van de ring, sla je je ontwerp op, print je het uit en kan je via je eigen inlogcode op elke willekeurige plek je ontwerp inzien.

Het enige dat je dan nog moet doen, is bij de juwelier van jouw keuze, de trouwringen definitief bestellen en laten graveren.

De Gunst Juwelier uit Leiden is de eerste juwelier die de mogelijkheid van deze trouwringconfigurator aanbiedt aan haar klanten. Voor hem ontwierp Mijss Communicatie in samenwerking met Goldenmean.nl een nieuwe responsive website in WordPress. Mijss was hierbij verantwoordelijk voor alle copywriting en  zoekmachineoptimalisatie.