SEO

SEO –  jouw website hoog in de ranking

SEO (Zoekmachine optimalisatie) is niet bedacht om ingewikkeld te doen over websites. Het is de handleiding die ervoor zorgt dat jij als ondernemer gevonden wordt op internet. En dat is toch wat je wilt? Google beloont je wanneer je website interessant én relevant is voor je klant en dat doet zij doordat je goed gevonden wordt. Het goed laten vinden door zoekmachines doe je ook door bijvoorbeeld een blog bij te houden met interessante achtergrondartikelen. Hiermee toon jij aan dat jíj de specialist bent op jouw gebied. En uiteindelijk komt dit natuurlijk bij je terug, omdat klanten je waarderen en je weten te vinden. Je doet het dus voor jezelf. Maar hóe doe je dat?

Het goed inrichten van je website voor de zoekmachines is een klus waar je in eerste instantie één keer goed voor moet gaan zitten en tijd voor vrij moet maken. Hierna moet je ervoor zorgen, dat je interessant blijft voor de zoekmachines. Dus stilzitten is geen optie. SEO is dus een continue proces.

Je kunt dit allemaal zelf doen, maar je kunt het natuurlijk ook aan Mijss uitbesteden. Voor het SEO-proof maken van je website reken ik eenmalig een bedrag. Ik kan je ook adviseren hoe je hierna je website up-to-date houdt.

Dus bel Mijss en ik maak graag een webscan van je huidige website.